ЗА НАС

bggroup

BG GROUP е група, изградена от 4 бранда – BG MUSIC CHANNEL, BG MUSIC, BG AGENCY, BG PRODUCTION. Те оперират както на българския, така и на международния пазар. Всеки от четирите бранда е специализиран и профилиран в своята сфера, като всички те са взаимнодопълващи се с крайна цел да изградят стабилна група, която да обхване максимално широк спектър от свързани дейности.

BG GROUP създава уникална структура на взаимоотношения и връзки на компаниите и екипите, влизащи в групата. Ние знаем, че основният ресурс на компанията са хората. Знаем, че в един момент хората, с които работиш, стават нещо повече от твои колеги. Защото страстта и емоциите, които влагаме в работата си, ни сближават, дават ни нови полета за развитие, нови върхове, към които да се стремим заедно, сплотявайки ни в нещо повече от екип – Едно голямо и задружно семейство!

НАШИТЕ БРАНДОВЕ

 

 

logo RGB

 

BG MUSIC CHANNEL: „Домът на българската музика“

BG MUSIC CHANNEL е специализирана българска национална телевизия с музикално-развлекателен профил. Tелевизия предимно за българска музика, но не само. В програмата си излъчва oсновно българска музикална продукция от стиловете BG поп, рок, хип-хоп, R&B, Dance, Club-на музика и естрада.

 

 

 

 

 

 

bgmusic

 

BG MUSIC: „Музикант къща храни!“

BG MUSIC е музикална компания, основана през 2009г. от младия продуцент, мениджър и издател Денис Касъмов. Тя е специализирана в продуцентска и мениджърска дейност, създаване на аудио-визуална музикална продукция, издателство, пъблишинг, имиджмейкинг, моделиране и промотиране на артисти, PR и реклама, импресарска и промоутърска дейност, организация и управление на музикални и други свързани събития.

logo_BGAgency_RGB-02

 

BG AGENCY: „Повече от всичко!“

BG AGENCY е специализирана агенция за рекламни и нерекламни дейности. Рекламна, PR, маркетинг, брандинг, ATL, BTL, TTL, медийна, промоутърска, импресарска, ивент, мениджмънт, продукционна, криейтив, творческа, издателска, пъблишинг, лицензионна, дигитална агенция. Повече от всичко! Създаването на специални концепции за компанията и интегрирането им към цялостната кампания на брандовете като основен елемент в комуникационния микс.

bgproduction

 

BG PRODUCTION: „Баш Майсторите“

BG PRODUCTION е модерна фабрика, организираща, изработваща и произвеждаща специализирана продукция – рекламни клипове, презентационни клипове, клипове за НПО, продуктови видеа, музикални видеоклипове, филми, рубрики, предавания, цялостно заснемане на мероприятия и други. BG PRODUCTION разполага със собствена техника и отдава под наем аудио студиен комплекс, видео студиен комплекс, сцена, озвучителна техника, осветителна техника, техника за видеозаснемане и всякаква друга техника, която би ви била необходима.

 

 

 

 

ОСНОВАТЕЛ НА BG GROUP

DenisKasamov

Денис Касъмов e създател, основател и едноличен собственик на BG GROUP – група, изградена от 4 бранда – BG MUSIC CHANNEL, BG MUSIC, BG AGENCY, BG PRODUCTION.

Те оперират както на българския, така и на международния пазар. Всеки от четирите бранда е специализиран и профилиран в своята сфера, като всички те са взаимнодопълващи се с крайна цел да изградят стабилна група, която да обхване максимално широк спектър от свързани дейности.

Денис Касъмов е завършил с отличие Национална Търговско-Банкова Гимназия със специалност “Счетоводство и контрол”, след което “Финанси” и “Предприемачество” в Университет за Национално и Световно Стопанство.

Гради опит още от 14-годишна възраст в структурите на семейния бизнес, като минава през всяка една позиция и е наясно с тънкостите и детайлите на шоу бизнеса, телевизионния, рекламен и музикален бизнес.