„СПОДЕЛЯМЕ МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“

?

BG MUSIC CHANNEL е основен партньор и единствената музикална телевизия, която се включи в организацията на всички събития, част от инициативата. Медията отразява подробно в ефира си с ежедневни репортажи и видеодневник всичко около събитията.

„СПОДЕЛЯМЕ МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ е съвместен проект на МУЗИКАУТОР и ПРОФОН в партньорство със Столична община, Българската музикална асоциация, Българската хип-хоп асоциация, Българската асоциация на музикалните продуценти и музикална телевизия BG MUSIC CHANNEL в подкрепа на музикалното творчество, споделянето, музикалните индустрии и кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

Събитията в календара на „Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“ се проведоха в рамките 11 поредни дни на ключови градски локации в центъра на София като подлеза на СУ, Попа, Синьото, подлеза на НДК, фонтана на бул. Витоша и Народния театър. Български музиканти от различни поколения всеки ден от 18:00 ч. изнасеха кратки концерти на живо с музика от максимално широк кръг стилове.

„СПОДЕЛЯМЕ МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА“

КАМПАНИЯТА В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА, ОРГАНИЗИРАНА СЪВМЕСТНО С МУЗИКАУТОР И ПРОФОН В ПАРТНЬОРСТВО СЪС СТОЛИЧНА ОБЩИНА

Период: м.Юни – м.Юли 2014г.