IVY feat. DIM4OU – LOOK AT ME

YT_thumbnail_LookAtMe

a

sf d

 

 

Проекта “LOOK AT ME” е подходящ пример за представени нагледно част от различните възможности за продуктово позициониране и copywriting на брандове както в аудио произведение – песен, така и във визуално произведение – видеоклип към песента.
Застъпените брандове в аудиото и във видеото са разделени на обособени позиции – генерален спонсор, второстепенен спонсор, третостепенен. Проекта представя малка част от възможностите за смислено инкорпориране на бранд в текст на музикална песен, в сценарии и в сюжет на музикален видеоклип, като на тази база брандовете и техните продукти могат да бъдат представени по деликатен начин в пълнота пред аудиторията, без да бъде натрапчиво и дразнещо за зрителя/слушателя и разбира се всичко да бъде съобразено със законовите норми, разпоредби и ограничения.
Чрез такъв проект се създават положителни нагласи и вкусови предпочитания у потребителите, без дори те самите да го осъзнават. Ефекта от подобен проект е мащабен и се мултиплицира във времето по различни начини.
Генералния спонсор “LOOK AT ME” е застъпен и в цялостната съпътстваща проекта рекламна кампания навсякъде в публичното и медийното пространство.
„LOOK AT ME“ е български моден бранд, който се занимава с производството на висококачествени дизайнерски T-Shirt-и, създадени по индивидуални поръчки.
„Клиентите са ни скъпи“ e мотото на компанията, затова и „LOOK AT ME“ държи на високото качество и изработва продуктите си от възможно най-качествените материи и материали, съществуващи на българския пазар.
Всички колекции на бранда съдържат оригинални и иновативни художествени идеи.

 

IVY feat. DIM4OU – LOOK AT ME [Official 4K Ultra HD Video]

 

LOOK AT ME @ SOFIA FASHION WEEK 2015

 

123456

 

 

 

 

 

 

 

„IVY feat. DIM4OU – LOOK AT ME“

ПРОДУЦИРАНЕ ПО ПОРЪЧКА ОТ КЛИЕНТИ НА СПОНСОРИРАН МУЗИКАЛЕН АУДИО-ВИЗУАЛЕН ПРОEKT

ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ

Период: м.Септември 2015г.