PARADISE LIFESTYLE AWARDS

14329_0_1000_450

14329_0_1000_450

PARADISE LIFESTYLE AWARDS

На тържествена церемония в Paradise Centеr бяха отличени 27-те победители в първите по рода си Paradise Lifestyle Awards.

Престижните статуетки попаднаха в ръцете на едни от най-големите и ненадминати професионалисти в своята област, под покрива на най-голямата зала на Балканите – Sofia Event Center.

Победителите във всяка една от категориите бяха определени чрез три седмично онлайн допитване в уеб сайта на Paradise Center http://paradise-center.com/.

Двама от всички гласували спечелиха ВИП покана за светското събитие и имаха удоволствието да се насладят на спектакъла от първия ред.
Черно и златно бе дрес кодът на престижните награди. Именно в комбинация от тези цветове гостите привестваха водещите на Paradise Lifestyle Awards – Камен Воденичаров и Ива Атанасова. Ива блестеше в дълга вечерна ролкя от последната колекция на дизайнерката Нина Тодорова, а Камен бе заложил на елегантен костюм от модния бранд „Теодор”.
Началото на тържествената церемония бе дадено от поп звездата DARA. На сцената на стилното събитие музикални комплименти към гостите поднесоха още й: Анелия, Алисия, Сантра, Камелия и Невена Пейкова.
Алисия грабна цели две статуетики за „Най-стилна изпълнителка” и „Хит на годината в попфолка”. Освен че получи, певицата връчи награда на коафьора Ивайло Колев за „Фризьор на годината”. Нейната колежка Анелия стана „Любим артист на публиката”, а „Минута живот” на Камелия си завоюва статуетка за „Клип на годината в попфолка”. I’m the Queen на Гери-Никол й отреди приза за „Най-добър видеоклип на годината в поп музиката”. Колегата й Криско бе победителят в „Хит на годината в поп музиката”. Певецът изпрати видеообръщение, тъй като не успя да дойде лично и да си вземе статуетката. „Музикално откритие на годината” стана DARA, а колегите й Pavell и Venci Venc’ победиха в надпреварата за „Дует на годината в поп музиката”. Тъй като двамата имаха неотложни ангажимети колегите им Пламен и Иво обещатаха, че ще им я преддат.
„Най-популярен изпълнител в чужбина” e Азис, а „Не ме заслужаваш” на Константин и Емануела бе първенец в категория „Дует на годината в поп фолк музиката”.
С приза „Фотограф на годината” бе отличен Костадин Кръстев – Коко, който поднесе своите извинения за отсъствието си чрез видеобръщение. Люси Иларионов стана „Режисьор на годината”.
За „Най-атрактивна риалити личност” гласувалите единодушно определиха Ася Капчикова, а статуетката за „Най-харесван артист в български сериал” отиде в ръцете на Марта Вачкова.
„Водещ на годината” се присъди на Александър Кадиев, който в този ден имаше спектакъл и не успя да присъства. Статуетката му беше връчена на неговата майка Катето Евро. „Предаване на годината” стана „Папараци”.
Ето и останалите побелители:

„Гримьор на годината” – Цецо Андреев
„Дизайнер на годината” – Евгения Борисова
„Български бранд на годината” – Megz, Миглена Каканашева
„Светски сайт на годината” – Hotarena.net
„Заведение на годината” – W Garden
„Мебелна къща на годината” – New Domus Sofa
„Ресторант на годината” – Porto Maltese
„Най-коментирана личност” – Жана Бергендорф
„Най-харсвана Инстаграм личност” – Велина Узунова
„Секси модел на годината” – Джулиана Гани

 

„PARADISE LIFESTYLE AWARDS“

НАЙ-ГРАНДИОЗНОТО И МАЩАБНО ЛАЙФСТАЙЛ СЪБИТИЕ

ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА ГОДИШНИ НАГРАДИ

Период: м.Ноември 2016г.