BG MUSIC „Музикант къща храни!“

 

bgmusic

BG MUSIC е музикална компания, основана през 2009г. от младия продуцент, мениджър и издател Денис Касъмов. Той е едноличен собственик и управител на компанията, която е специализирана в продуцентска и мениджърска дейност, създаване на аудио-визуална музикална продукция, издателство, пъблишинг, имиджмейкинг, моделиране и промотиране на артисти, PR и реклама, импресарска и промоутърска дейност, организация и управление на музикални и други свързани събития.

BG MUSIC има бизнес приоритет да създава и работи с артисти (в т.ч. и DJ) в стиловете на съвременната популярна музика – поп, рок, хип-хоп, R&B, dance, клубен, електронен и всички останали стилове и подстилове в модерното комерсиално музикално изкуство, включително и да създава международни проекти с тяхно участие.

BG MUSIC се занимава с цялостна организация и управление на музикални и други свързани събития. Извършва импресарски и промоутърски услуги от всякакъв характер. Организира концерти и турнета, както на български, така и на международни артисти-изпълнители.

BG MUSIC e oфициален промоутър на интернационални музикални звезди за територията на България като посредничи, организира и управлява събития с участие на артисти-изпълнители с извън национална принадлежност под формата на еднократни концертни изяви и/или част от световни турнета.

BG MUSIC работи с и представлява едни от най-изявените български творци – бийтмейкъри, композитори, аранжори, текстописци, вокални педагози, тонрежисьори, саунд инженери и други, което дава гаранция за създаване на качествен аудио продукт.

BG MUSIC разполага със собствен аудио студиен комплекс и със собствена техника за аудиокомпоузинг, звукозапис и цялостна аудиообработка. Изпипва и изработва до най-малкия детайл с професионализъм всяка част на процеса – предпродукция, продукция, постпродукция.

BG MUSIC работи с всички и представлява доказани български режисьори, оператори, фотографи, сценаристи, хореографи, стилисти, гримьори, фризьори, снимачни екипи, монтажисти, графични и видео дизайнери, което дава гаранция за създаване на качествен фото и видео продукт.

BG MUSIC разполага със собствен видео студиен комплекс, със собствена техника за видеозаснемане SONY 4K Ultra HD (UHDTV/4000p/4096×3072 pixels/4.1 megapixel), със собствени постпродукционни монтажни студиа. Изпипва и изработва до най-малкия детайл с професионализъм всяка част на процеса – предпродукция, продукция, постпродукция.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ